tirsdag 1. september 2009

cooool

skjer kule saker for tiden.
sluken på kjøkkenet på jobben var tettere enn hun godeste paris hilton i hodet. spekket med godsaker som størknet smør, dressing, rosiner og tre år gammel paprika eksploderte røret greit utover gulvet og gav meg en fin halvtimes overtid bedrevet med intens vasking. om det luktet godt? digge diggesen. imagine if you will, tre dager gammelt spy. for eksempel. SCORE. og det tar virkelig av utenfor vinduet mitt om morgenen. det pleier alltid være div kirkeklokker, melketraller og bruskasser ute på rangling og skrangling til usaklige tider, men jeg merker tirsdag er ny hatdag. da blir nemlig bosspannene hentet. og den helvetes bossbilen hyler og skriker verre enn en pornostjerne i høygir. som sagt, kule saker. men men, i dag har meg og karensen laget ostekake, nam nam. og jeg har laget horn med pesto, ost og salami. tar gjerne imot skryt for husmorskillsene mine. oooog jeg har vært å jogget med iselin to dager på rad. jeg overgår meg selv. kan nesten ikke bli flinkere. jeg kunne kanksje lest litt mikrobiologi....nei. DET kan jeg gjøre i morgen. etter jeg har feiret bursdagen til mormor.

ignorer den spedalske stillingen min.
vått og rått for to råe peeps.
nei, nå smekker jeg et horn på fatet og litt melk i glasset og ser paradise. tjohei.

9 kommentarer:

Martine Elise sa...

Haha, love you. Praktisk talt.

Anonym sa...

eg må si, du e flinkere enn meg. eg klare kje ta oppvasken engang. og ostekake.. nam!

Anonym sa...

hahahahaha, liker-liker liker-friker!<3

magnill sa...

SHIT! dere er spreke! :O

Nord-Norges Globetrottere sa...

Nug<3 du e flink!!! pestohorn, vasking å jogging overgår alt;)

Anonym sa...

hahahahhahahaha! neinei, en av de hardcore vossingene, han var bare ikke like heldig som meg på dette pixet! ååååh, du husker hva vi gjorde sist onsdag? maaax bra stemning! lovsi!

Tuppene sa...

FLINK FLINK FLINK! Jeg har også hatdager i forhold til boss-bilen. De kommer søren meg halv seks.. HALV SEKS! Da skal man sove!

ingunn sa...

nei nå! Skal vi stikke til helvette? Merker jeg hater alt og alle (minus deg) Det her mener jeg faktisk. Ta meg med et sted ellers tar jeg med deg

ingunn sa...

jeg er klar som ... et egg! Vi kan rave lykkelige rundt med ca 8 i promille og leke med nærkiser/voldtektsmenn. Ellers vurderer jeg å presse deg inn i en koffert å shippe deg til det store utland. Jeg har fått nok. I samme slengen bestemte jeg at du også hadde det. Greit? - Flott. Vi kan hate verden sammen. Perfekt.