søndag 1. februar 2009

congrats

i dag har en av mine aller beste venner, nemlig rikke, bursdag! hun blir 21 år i dag, håper du får en fantastisk dag. vel, egentlig så blir den sikkert ca som en hvilken som helst annen dag med sosial aktivitet men ja, håper det blir aldri så bra. og så skal jeg sørge for at feringen neste helg blir minneverdig. enten ved at jeg sovner ekstra tidlig eller slår skikkelig til å ikke sovner i det hele tatt. jeg gleder meg hvert fall.

meg og bursdagsbarnet på hove festivalen i forfjor. tenker vi satser på slik stemning neste lørdag jeg rikke. eller kanskje det er best vi lar vær.

så. over til noe helt annet. da jeg kun brukte 2000 kroner i gambia syns jeg det var på sin plass å bruke litt ekstra ca fem sek etter hjemkomst. salg på random butikk på flyplassen? strålende! kjøpte et par på vei til (litt forut for min tid ang den kommende gode økonomien der gitt) og et par på vei hjem.
lettere naglemani for tiden. føler meg veldig bikerchick. bergens brosteinlagte gater har allerede vært unødvendig stygg med sandalene. jeg begynte nesten å grine. søren klype. man ser det ikke særlig godt på bildene men støvlettene er litt i høyeste laget. jeg skulle stå på sånn rullebånd de har på kjøpesenteret vett. nedover. det var prosjekt!! heretter skal jeg stille meg baklengs på vei ned så kanskje det går i null. tsk tsk. ha en fin søndag!

13 kommentarer:

Malina sa...

Hehe, det var smart :) skoene var stilige!

Arma sa...

GENIALT med baklengs!
Og NEI, kanke legge ut bilder. Blir jo porno nesten.

Hanne sa...

Utrolig kule sko:)

It's Aggy bitch! sa...

herligheten så digge sko!

gratulerer til henne :)!

Ella sa...

Herre for noen kule sko!:0 Lucky!! Man kan ikke gå i bakker med hæl på skoene, jeg faller framover, men oppover er det herlig, da er det akkurat som å gå rett frem!:D

Jeanette sa...

Høye sko? Gidd det da;) (Men de var veldig fine!)

Tuppene sa...

Utrolig kule sko altså! Digger nagler på sko jeg og!

Anonym sa...

takk, min kjære! eg gleder meg å t feiringen, som eg da bare må minne deg på at ik e på lørdag, men om to uker:p
stor klem!
gla i deg

Nugget sa...

hehe, jeg vet rikke, det er bare meg som har en litt sær oppfatning av uttrykket "neste helg" :P og pluss at jeg tenkte ikke over at det var helg når jeg skrev det, haha!

Anonym sa...

DE skoene vil jeg ha =D slitan !! Å stå motsatt vei på rullebåndene er høyst vanlig i disse bakvendte tider..

Anonym sa...

kule sko!

Anonym sa...

woho. hotness. Hurra for grøftefyll osv

Jeanette sa...

Baby M, du er blitt utfordret. Jeg beklager, men jeg måtte!